Få hele historien
om Tapas Treat

Smag og del hele verden sammen

Tapas Treat er traditionelle retter tilberedt af nytænkende hoveder og båret af personlige historier. Når du tager en bid, håber vi, dine tanker vandrer til de verdensdele, de er inspireret af. Og vi håber, at de kan skabe mindelsesværdige øjeblikke, ligesom de har gjort for os bag Tapas Treat – både den første gang, vi smagte retterne i forskellige kulturelle sammenhænge på forskellige rejser med forskellige mennesker, men også forskellige aftener i forskellige parker og dengang ved stranden, hvor solen gav hele himlen et magisk, rødligt skær og skabte en magisk stemning, og vi kunne blive ved.

Fejr sociale relationer

At spise vores tapas handler ikke kun om at sætte tænderne i perlerækker af små, unikke smagseksplosioner men også om, hvem du deler din oplevelse med. Vi ser måltidet som det bærende element for, at du kan dyrke og investere i dine sociale relationer, dele historier, anekdoter og skabe fælles minder – og det er i dén kontekst, at Tapas Treat kommer bedst til sin ret og fuldender den gode oplevelse.

Vi ved, du ikke har tid, så...

Vi vil gerne gøre det så let og enkelt som muligt – derfor vil vi gerne tage os af alt fra bestilling til levering og måden, vores tapas serveres på. Tapas Treat gør det nemt for dig at samle familien, venner og andre, du holder af. Vi frigør tid, som du kan bruge på det, der betyder noget. 

Vi lover at være konsistente i alt, hvad vi gør, så du ved, hvad du kan forvente hver gang, du bestiller Tapas Treat. 

Vi er her altid for dig! 

Vi passer på klimaet

Og vi er kontinuerligt på jagt efter de bedste løsninger til at minimere vores klimaaftryk i alt fra tilberedning af vores mad til indpakning og levering. Vi tilbereder kun den mængde mad, vi regner med at sælge. Vi bruger grøn energi, handler for så vidt muligt danskproducerede varer og har et stort fokus på plantebaseret mad. Hvis der er mad i overskud, bliver det doneret til fødevarebanker og organisationer, hvor det kan glæde mennesker, der har brug for det.